Drugi o Cisco akademiji …

Simon, Positiva d.o.o.

Cisco akademija je poglobila moje zanimanje za omrežna znanja, kar me leto poprej sploh ni zanimalo. Pohvale tudi sposobnim inštruktorjem, ki so večinoma odgovore na zapletena vprašanja večinoma stresli kar iz rokava ali pa se maksimalno potrudili, da poiščejo pravi odgovor.

Uroš, bivši dijak Vegove

Cisco Akademija je super tečaj, ker obsega snovi iz omrežij, ki jih obravnavamo tudi pri rednem pouku, le bolj podrobno. Pred kratkim smo se preselili in ponovno vzpostavili internetno povezavo, ki pa ni delovala. Napako sem odpravil s pomočjo znanja, ki sem ga dobil pri tej akademiji in tako napravil dober vtis na soseda, ki je prvotno namestil mrežo. Ponuja se mi tudi vse več počitniških del povezanih z delom v omrežjih, tako da je to znanje definitivno neprecenljivo. Če na koncu primerjaš vložek, ki si ga moral vložiti v ta izpit in prednosti, ki si jih s tem pridobil, se je vse skupaj splačalo.

Marinka, bivša dijakinja Vegove

Program Cisco akademije mi je omogočil nadgradnjo znanja, pridobljenega pri rednem pouka predmeta računalniških struktur in omrežij. Pestro in zanimivo gradivo, posrečene animacije in kakovostna razlaga so le nekatere poteze omrežne akademije. Odločitev za vpis je bila vsekakor pravilna, kar dokazujejo tudi boljše možnosti pri iskanju ustreznega počitniškega dela.

Slavko, študent FRI

CA na Vegovi je zelo zanimiva, predvsem, ker se lahko obiskovalci s prof. dogovorimo, kdaj bi nam ustrezal čas predavanj in izpitov. Dobro je, ker nismo omejeni z roki in izpite opravljamo, ko predelamo določeno snov. Izvrstna je tudi vsakoletna brezplačna udeležba na CiscoExpo konferenci za študente. Mislim, da je po zaključku akademije veliko lažje dobiti delo s tega področja, ker so to priznani certifikati in poleg tega te še med šolanjem iz Cisca obveščajo, da lahko svoja znanja objaviš na njihovi strani in tudi preko njih pridobiš kake kontakte.

Matej, bivši dijak Vegove

Cisco akademija je name naredila zelo dober občutek. Vedno sem si želel delati nekaj v kombinaciji z omrežjem in programiranjem. V prvem modulu sta se Cisco in šolski program zelo pokrivala, vendar verjamem, da si bomo z vsakim naslednjim modulom pridobili več znanja, ki nam bo koristil za prihodnost.


Iskanje …

Chuck Norris can cut cable from WiFi!