Cisco certifikati

Certifikati Cisco omrežne akademije že vrsto let zapored veljajo za ene najbolj iskanih s področja IKT na svetovnem trgu.
http://www.globalknowledge.com/training/generic.asp?pageid=3632

Sistem Cisco certificiranja je hierarhično naravnan. Spremlja nas vse od samega začetka “Entry Level” do vrha “Architect”. Posameznik največkrat začne na ravni “Associate”, odvisno od predznanja pa lahko tudi drugje.

Cisco akademija Vegova Ljubljana izvaja tečaje na področju CCN Associate. Po uspešno opravljenem tečaju udeleženci pridobijo akademske certifikate, ki so odlična podlaga za industrijske certifikate. Za pridobitev le-teh se lahko posamezniki prijavijo na katerega koli izmed izpitnih centrov Pearson VUE in si tam pridobijo še industrijski Cisco certifikat.

Za nadaljnje certificiranje (CCNP) je v Sloveniji pristojna Cisco akademija Laboratorija za telekomunikacije Fakultete za elektrotehniko, certifikate CCIE pa si lahko pridobimo v tujini.

“The Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE) certification is accepted worldwide as the most prestigious networking certification in the industry.”

Več o Cisco certifikatih: http://www.cisco.com/web/learning/certifications/index.html


Iskanje …

Chuck Norris can cut cable from WiFi!